Skip to main content

Tarieven

AANBOD DUUR KOSTEN
kennismakingsgesprek 30 min. gratis
individuele beeldende therapie sessie 90 min. 65 euro
groepssessie 120 min. 65 euro
bel / online consult 30 min. 21,50
  • Inclusief materiaalkosten, verslaglegging, persoonlijke handreikingen om thuis verder te werken.
  • Voor beeldende therapie heb je geen verwijsbrief van huisarts of specialist nodig.

Vergoedingen

Beeldende therapie wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Op www.zorgwijzer.nl kun je zien wat jouw zorgverzekering dekt.

Ander mogelijkheden tot vergoeding zijn er in de volgende gevallen:

Kom je naar therapie door een werkgerelateerde situatie? Werkdruk, te veel of te weinig, maar ook pesten, negeren of denigreren zijn veel voorkomende ervaren problemen op de werkvloer. Je werkgever is verplicht om beleid te voeren om de psychosociale arbeidsbelasting te voorkomen of beperken.

Heb je een uitkering? Via het UWV kun je voor een vergoeding in aanmerking komen. Dit valt onder ‘reïntegratie therapie’.

Heb je een minimum inkomen? Je kunt dan een aanvraag doen bij de bijstand (met name als de therapie de kans op betaald werk vergroot). Je hebt hiervoor een medische verklaring van de huisarts nodig.

Vergoed jouw verzekering sowieso geen vaktherapie, is je hulpvraag niet werkgerelateerd en verdien je teveel om de gemeente om vergoeding te vragen? Dan kun je de zorgkosten als bijzondere ziektekosten terug vragen bij de belastingdienst.

Algemene voorwaarden

Vragen of zorgen worden met de hoogst mogelijke prioriteit behandeld. In de algemene voorwaarden en privacy verklaring kun je lezen welke afspraken we maken voor de behandeling begint. De Witte Berk valt onder Nijhuisman.

Tevredenheidsonderzoek

Heeft u uw behandeling afgerond? De vakvereniging voor Vaktherapeuten heeft een anonieme online tevredenheidsonderzoek formulier ontwikkeld voor vrijgevestigde therapeuten. U kunt hier uw ervaringen met de behandeling die u heeft ontvangen met mij delen, of volledig anoniem versturen. Hierdoor krijgt u zelf een duidelijker beeld van de effecten van uw behandeling en als u het met mij deelt kan ik ook mijn dienstverlening aanscherpen. Tevens helpt u mij en mijn beroepsgroep zich te profileren bij de zorgverzekeraars. Hierdoor wordt (betere) vergoeding wellicht in de toekomst mogelijk. Alvast bedankt!

https://nl.surveymonkey.com/r/tevredenheidsonderzoek_VVT

Klachtenregeling

Sinds 2016 is het voor zorgverleners wettelijk verplicht, in het kader van de Wkkgz, te melden bij de overheid en zich te verzekeren. In het geval we er bij een klacht samen niet uitkomen kunt u zich anoniem melden bij de geschillencommissie.